Rozsmakuj się na dobre

Menu: Tajskie pole

zobacz menu

Ramen

  • Z kurczakiem i wołowiną (jajko, szczypiorek, narutomaki) – 42 zł

  • Kim Chi (wołowina, jajko, nori, grzyby shitake) – 41 zł

  • Truflowy wege (na bazie miso, jajko, glony, pak choi, pomidorki) – 39 zł

DANIA Główne

  • Pad Thai (makaron ryżowy, orzechy nerkowca, pasta z tamaryndowca, szczypiorek, kiełki, limonka) z tofu – 31
    zł, z kurczakiem – 33 zł, z krewetkami – 39 zł, z wołowiną – 37 zł

  • Wołowina z trzema rodzajami pieprzu (zielona papryka, cukinia, fasolka szparagowa, marchewka podawana z ryżem jaśminowym) – 41 zł

  • Wołowina w sosie ostrygowym (czerwona papryka, cukinia, marchewka podawana z ryżem jaśminowym, czerwona cebula) – 39 zł

  • Wołowina z makaronem udon (marchewka, cukinia, fasolka szparagowa, czerwona cebula) – 41 zł

  • Wołowina z tajską bazylią (chili, czosnek, czerwona cebula, czerwona papryka) – 42 zł

  • Wołowina z pak choi (chili, imbir, czosnek, fasolka szparagowa, marchewka) – 44 zł

  • Kaczka z mango podawana na warzywach blanszowanych – 55 zł

  • Curry żółte z ananasem / zielone / czerwone (pędy bambusa, fasolka szparagowa, cukinia, papryka czerwona, liście kafiru, bazylia tajska) z tofu – 29 zł / z kurczakiem – 32 zł / z krewetkami – 41 zł / z wołowiną – 39 zł

  • Kurczak z orzechami nerkowca (marchewka, cebula, cukinia) – 38 zł

  • Kurczak z makaronem udon (marchewka, cukinia, fasolka szparagowa, czerwona cebula) – 39 zł

  • Kalmary na ostro (chili, czosnek, kolendra, kapusta pekińska, marchewka, cebula czerwona) – 42 zł

  • Łosoś muśnięty curry (mleko kokosowe, czerwone curry, warzywa) – 55 zł

  • Owoce morza z makaronem udon (mix owoców morza) – 79 zł

  • Ośmiornica (warzywa i owoce sezonowe, kolendra, czosnek, chili, miks sałat, sos ostrygowy) – 89 zł

Tel. 502 448 766
Mail. restauracja@branthotel.pl
Godziny otwarcia: 12:00-22:00 7 dni w tygodniu